Fälttekniker inom Ledningsanvisning till Geomatikk i Överkalix

Ledig tjänst på Geomatikk Sverige AB

Sök ledigt jobb som Servicetekniker, elkraft i Överkalix. Nu finns det en ledig tjänst på Geomatikk Sverige AB i Norrbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-10.

Hitta till arbetsplatsen på Geomatikk Sverige AB

Arbetsplatsen hos Geomatikk Sverige AB ligger i Överkalix i Norrbottens län.

Yrke Servicetekniker, elkraft
Arbetsort Norrbottens län – Överkalix
Arbetsplats Geomatikk Sverige AB
Organisationsnummer 5568333297 (Geomatikk Sverige AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-10

Geomatikk Sverige AB

Om jobbet

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el, telefoni eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Som fälttekniker förebygger du dessa skador genom att markera var ledningar ligger i samband med markarbeten. Rollen innebär ett stort personligt ansvar och mycket frisk luft! Du spenderar arbetsdagen ute i fält med bilen som kontor.

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande och föränderlig arbetsplats. Vi har på kort tid gått från några få till ca 320 medarbetare och blivit den ledande aktören i Sverige. Geomatikk Sverige ingår i den norska Geomatikkskoncernen.

Se inspirerande kortfilmen om Geomatikk: https://lnkd.in/ef55peD

Läs mer om företaget: www.geomatikk.se

Du som söker

Du som söker tjänsten ska vara bosatt i eller i närheten av Överkalix.

Vi ser gärna att du som söker har hög initiativförmåga, arbetsmoral, är lösningsorienterad, teknikintresserad och trivs med ansvaret som tjänsten kräver.

För att trivas i rollen bör du tycka om att vara utomhus, jobba självständigt och ha lätt för att kommunicera.

Har du utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet kopplat till arbetsområdet eller av att arbeta på järnväg ses det som meriterande, men det är inget krav.

Arbetsuppgifter

Som fälttekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att markera ledningsnät i fält på uppdrag av olika nätägare. Med hjälp av modern teknik och mätinstrument, kommer du att identifiera och märka ut kablars positioner inför markarbeten.

Produktionsplaneringen sköts från en central funktion, där inkomna ärenden förbereds och planeras in på tillgängliga fälttekniker. Du och produktionsplaneraren har nära samarbete för säkerställa leverans av ärenden.

I det dagliga arbetet har du kontakt med kunder och entreprenörer, utifrån detta är det av stor vikt att du är kommunikativ och serviceinriktad.

Geomatikk tillhandahåller servicebil och tekniska verktyg såsom surfplatta, mobil och mätinstrument. Servicebilen kommer att fungera som ”ditt kontor” som du utgår från, vilket kräver en flexibilitet och ett ordningssinne.

Säkerhetskrav

Geomatikks verksamhet omfattas av säkerhetsskyddslagen, det innebär att när vi rekryterar måste du som ansöker genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll och en särskild intervju. Säkerhetsprövningen sker i samband med eller efter att du varit på din intervju och du måste själv lämna ditt samtycke till att du genomgår prövningen. Anställning kan endast ske efter slutförd och godkänd säkerhetsprövning

Du som söker gör detta via e-post där du bifogar CV samt personligt brev.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.


Är du intresserad av tjänsten på Geomatikk Sverige AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Servicetekniker, elkraft är 2024-03-10.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb