Sjuksköterska / tandsköterska

Ledig tjänst på AN Tandvård AB

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, medicin och kirurgi i Östhammar. Nu finns det en ledig tjänst på AN Tandvård AB i Uppsala län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på AN Tandvård AB

Arbetsplatsen hos AN Tandvård AB ligger i Östhammar i Uppsala län.

Yrke Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Arbetsort Uppsala län – Östhammar
Arbetsplats AN Tandvård AB
Organisationsnummer (Nord, Anna)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Tandklinik i Österbybruk söker omgående en ambitiös sköterska till vårt fantastiska team. Som sköterska är ens huvuduppgifter att assistera tandläkarna samt att utföra övriga tandsköterskeuppgifter såsom sterilarbete och förberedning av behandlingsrum.

Erfarenhet i Alma journal system och arbetsledare erfarenhet är meriterande.

Du ska tycka om att skapa relationer, vara positiv och vilja utvecklas. Vi söker dig som vill vara en del av ett härligt team på en arbetsplats med högt i tak. Vi erbjuder inte skam lön.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Är du intresserad av tjänsten på AN Tandvård AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, medicin och kirurgi är 2023-10-18.

Sök andra jobb som sjuksköterska, medicin och kirurgi

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb