Vikarie för stalltjänst och/eller instruktör

Ledig tjänst på GIMO RIDKLUBB

Sök ledigt jobb som Djurskötare, häst i Östhammar. Nu finns det en ledig tjänst på GIMO RIDKLUBB i Uppsala län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2024-08-01.

Hitta till arbetsplatsen på GIMO RIDKLUBB

Arbetsplatsen hos GIMO RIDKLUBB ligger i Östhammar i Uppsala län.

Yrke Djurskötare, häst
Arbetsort Uppsala län – Östhammar
Arbetsplats GIMO RIDKLUBB
Organisationsnummer 8173007231 (Gimo Ridklubb)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2024-08-01

GIMO RIDKLUBB

Gimo Ridklubb

söker vikarier för stalltjänst och vikarier för instruktör till ridskolan.
Söker du ett stimulerande vikariejobb där du får chansen att utvecklas och utveckla.


Gimo Ridklubb söker nu vikarier för vår personal. Vi söker både någon som kan hoppa in och jobba vid behov i stalltjänsten och vikarier som kan hålla lektioner vid behov. Behoven och tjänsterna kan i framtiden öka och utvecklas i takt med att vår verksamhet växer.Gimo Ridklubb driver en mindre ridskola i nordöstra Uppland. Ridskolan har funnits sedan 1972 i egna lokaler beläget i Gimo, 5 mil nordost om Uppsala. Anläggningen har ett stall med plats för 22 hästar fördelat på ridskolehästar och privatinackorderingar samt ett isolerat ridhus och en belyst utebana. Vi har grupper från Hästis och nybörjarnivåer och uppåt för både barn och vuxna.


De arbetsuppgifter som hör till tjänsterna

Som vikarie för stalltjänsten gäller det främst arbete i stallet på förmiddagar där du tar ut hästar, mockar fodrar och andra aktiviteter som tillhör stalltjänstuppdraget.

Som vikarie för instruktör gäller det främst undervisning av ridgrupper på olika nivåer utifrån tidigare planerad plan. Vid ev. längre vikariat kan du, tillsammans med övrig personal ha viss översyn över hästarna, samt planering och genomförande av lektioner och aktiviteter. Viss stalltjänst ingår alltid i samband med lektionernaVi söker dig som är flexibel, positiv och engagerad. Du kommer lära känna en liten trevlig personalgrupp och du behöver ha lätt för att samarbeta, vara pedagogisk och professionell i din yrkesroll samt att du vill vara med på resan att utveckla vår verksamhet framåt. Du ska kunna ta eget ansvar och tycka om att arbeta med hästar och människor. Söker du som vikarie för instruktör lägger vi stor vikt på att du tycker om att lära dig själv och andra. Du behöver också tycka om att arbeta med – och ha förståelse för barns och ungdomars utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa elever i grupp. Adekvat utbildning och/eller motsvarande erfarenhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Timlön enligt kollektivavtal

Ansökan med CV och personligt brev skickas till gimoridklubb@outlook.com

Läs mer om oss och vår verksamhet på www.laget.se/gimork

Sista ansökningsdag:

Urval sker löpande

För eventuella frågor kontakta Jessika Rick 0705-47 49 64Vi ser fram emot att höra ifrån dig!


Alla är välkomna på Gimo Ridklubb


Är du intresserad av tjänsten på GIMO RIDKLUBB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Djurskötare, häst är 2024-08-01.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Uppsala
  Westernstall söker stallhjälp

  Ledigt jobb som stuteriarbetare på Sandbywestern AB i Uppsala

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som stuteriarbetare
 • Östhammar
  Vikarie för stalltjänst och/eller instruktör

  Ledigt jobb som djurskötare, häst på Gimo Ridklubb i Östhammar

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som djurskötare, häst