engcon söker mjukvauutvecklare

Ledig tjänst på Engcon

Sök ledigt jobb som Mjukvaruutvecklare i Östersund. Nu finns det en ledig tjänst på Engcon i Jämtlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Överenskommelse om lön och anställningsvillkor sker i samband med anställning. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-07.

Hitta till arbetsplatsen på Engcon

Arbetsplatsen hos Engcon ligger i Östersund i Jämtlands län.

Yrke Mjukvaruutvecklare
Arbetsort Jämtlands län – Östersund
Arbetsplats Engcon
Organisationsnummer 5564056835 (Engcon Nordic AB)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Överenskommelse om lön och anställningsvillkor sker i samband med anställning
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-07

Engcon Tillsvidare på heltid med Östersund som placeringsort. Internationella resor ingår i tjänsten.

Jämtland är inte bara fjäll, naturupplevelser och friluftsliv, utan också födelseplats för engcons tiltrotator. Ett stenkast från skidstadion i Östersund pågår en del av arbetet för att "Change The World of Digging" hos detta globala tillväxtbolag. Har du ett par års erfarenhet av utveckling, helst i C/C++, och ser dig själv som en allsidig mjukvaruutvecklare kan du vara engcon Control Systems nya mjukvaruutvecklare!

Vi söker dig med fallenhet för mjukvaruutveckling och som har förmågan att snabbt driva från idé till funktion. Välkommen på en tillväxtresa!

Om uppdraget

engcon är marknadsledande inom utveckling, produktion och försäljning av grävmaskinstillbehör. Som mjukvaruutvecklare på engcon Control Systems kommer du att ha en central funktion och brygga samman engcon, globala samarbetspartners och befintligt implementationsteam. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med flera mjukvaruutvecklare, applikationstekniker, produktägare och lösningsarkitekt. Verka för att snabbt utveckla lösningar och ”proof of concepts” som tas vidare till färdig produkt tillsammans med några av världens största grävmaskintillverkare. Du kommer också att arbeta med underhåll och support av engcon´s befintliga produkter.

Du erbjuds


• En varierad roll med stora påverkansmöjligheter på engcons tillväxtresa
• Produktutveckling med helhetsgrepp
• Ett engagerat och kompetent team

Om tjänsten

Som mjukvaruutvecklare kommer du att vara en nyckelperson för engcons mjukvaruutveckling gällande såväl nya produkter/funktioner som uppdateringar av befintliga. Arbetssättet är framför allt testdrivet och agilt. Du kommer att jobba med bland annat


• Styrning och kommunikationsbussar
• Användarinterface och mobilapp
• Funktionssäkerhet
• Datasäkerhet
• Utveckla testramverk

Din profil


• Har högskole/universitetsexamen inom datavetenskap, mekatronik, teknisk fysik eller liknande
• Har erfarenhet som system- eller mjukvaruutvecklare
• Har goda kunskaper i C/C++
• Har stort tekniskt intresse och gillar att lära dig nya saker
• Kommunicerar obehindrat på engelska i båda tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av C#, java, Python, säkrastyrsystem, styrsystem för hydraulik eller CANbus. Det är också ett plus om du har kunskap om Embedded Linux/FreeRTOS eller arbetslivserfarenhet som mjukvaruutvecklare inom fordonsindustri eller maskintillverkning.

Som person är du:


• Problemlösande
• Ansvarstagande och engagerad
• Initiativtagande
• Bra på att samarbeta

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Är du intresserad av tjänsten på Engcon? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Mjukvaruutvecklare är 2023-10-07.

Sök andra jobb som mjukvaruutvecklare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb