Lokförare till Östersund

Ledig tjänst på Inlandståget AB

Sök ledigt jobb som Lokförare/Förare av tåg i Östersund. Nu finns det en ledig tjänst på Inlandståget AB i Jämtlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-09-29.

Hitta till arbetsplatsen på Inlandståget AB

Arbetsplatsen hos Inlandståget AB ligger i Östersund i Jämtlands län.

Yrke Lokförare/Förare av tåg
Arbetsort Jämtlands län – Östersund
Arbetsplats Inlandståget AB
Organisationsnummer 5567819320 (Inlandståget AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Inlandståget AB

Om Inlandståg

Inlandståg AB är ett dotterbolag till Inlandsbanan AB som förvaltar järnvägsanläggningen Inlandsbanan från Mora till Gällivare.

Inlandståg AB är ett järnvägsföretag som bedriver person- och godstrafik på Inlandsbanans och på Trafikverkets infrastruktur samt på ett antal järnvägsnät som förvaltas av övriga infrastrukturförvaltare.

Vi satsar på kvalitet och utveckling och vår vision är att vara en dragkraft som utvecklar inlandet.

I verksamheten ingår även uthyrning av fordon och verkstadsarbeten.


Lokförare hos oss

Lokförare är ett arbete med framtiden för sig och hos oss på Inlandståg innebär yrket körningar inom både gods- och persontrafik. Variationen av vilken körning du har samspelar med vilken säsong vi befinner oss i under året. Arbetstiderna på Inlandståg förläggs för det mesta under dagtid vilket innebär få nätter på bortastation.

På Inlandståg är din huvudsakliga arbetsuppgift att framföra våra fordon på ett säkert och inte minst miljöriktigt sätt. Arbetsuppgifter som också ingår i tjänsten är växlingstjänst och iordningställande av fordon inför körning. På Inlandståg är säkerhetsstyrningen vår viktigaste aspekt i utförande av arbete och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar, därför ser vi positivt på våra medarbetares rapportering vid både stora och små förbättringsförslag.

Som lokförare hos oss ges du möjlighet att samarbeta med dina kollegor inom andra yrkeskategorier så som verkstad och administration, på så sätt skapas ett involverande klimat där möjlighet till påverkan är en del av ditt dagliga arbete.

Vid behov kan komprimerad tjänstgöring eventuellt erbjudas!

Stationeringsort: Östersund


Vi söker dig som

Är utbildad lokförare och kan uppvisa betyg från din lokförarexamen samt ett giltigt förarbevis. Krav på godkänd hälsoundersökning utifrån gällande krav samt godkänt alkohol och drogtest.

Har körkort B då bilresor förekommer.

Som person är du ansvarstagande, ordningsam och har gott omdöme samt är flexibel. Du har ett högt säkerhetstänk och är villig att bidra till en god arbetsmiljö och utveckling av företagets verksamhet.

Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift och du har även grundläggande kunskaper i engelska.

Meriterande erfarenhet

 • Instruktör
 • El- och dieselkompetens.
 • Radiostyrning Åkerström och Sonesson.
 • Utbildad inom system H,M och Ertms.
 • Tillsyningsman spärrfärd.
 • Växling.

Om vi kommer överens så erbjuder vi dig tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. De förmåner du erbjuds utöver en fantastisk arbetsplats med många kollegor är bland annat månadslön, sjukvårdsförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag.

Intresserad? Tveka inte att höra av dig eller att skicka in en ansökan


Ansök

Sök jobbet genom att skicka in ditt cv och personliga brev till rekrytering@inlandstag.se.

Märk din ansökan med ”Lokförare”.

Urval och intervjuer görs löpande så om du känner igen dig i beskrivningen, sök redan idag


Är du intresserad av tjänsten på Inlandståget AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lokförare/Förare av tåg är 2023-09-29.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Östersund
  Lokförare till Östersund

  Ledigt jobb som lokförare/förare av tåg på Inlandståget AB i Östersund

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lokförare/förare av tåg