Barnskötare 100%

Ledig tjänst på Bättre Förskolor i Östersund AB

Sök ledigt jobb som Barnskötare i Östersund. Nu finns det en ledig tjänst på Bättre Förskolor i Östersund AB i Jämtlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-27.

Hitta till arbetsplatsen på Bättre Förskolor i Östersund AB

Arbetsplatsen hos Bättre Förskolor i Östersund AB ligger i Östersund i Jämtlands län.

Yrke Barnskötare
Arbetsort Jämtlands län – Östersund
Arbetsplats Bättre Förskolor i Östersund AB
Organisationsnummer 5568953573 (Bättre Förskolor i Östersund AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-27

Bättre Förskolor i Östersund AB

Kids Östersund är en privatägd förskola i centrala Östersund, med fyra avdelningar indelade efter ålder. Vår vision är att vara förstahandsvalet bland förskolor i Östersund. Vi värdesätter ett gott bemötande och arbetar för att skapa goda relationer med familjerna vi har hos oss. Stor vikt läggs vid hälsofrämjande aktiviteter som utevistelse, rörelse och vila. Vi har även en egen kock på plats som lagar fantastisk mat från grunden varje dag.

Vi behöver nu en barnskötare till vårt team på Kids Östersund. Tjänsten innebär att utföra för yrket vanligt förekommande arbetsuppgifter, du kommer att bland annat att ha utvecklingssamtal, planera, utföra, dokumentera och utvärdera undervisning i barngruppen, arbeta för en likvärdig förskola och delaktiga barn.

Du jobbar nära dina kollegor och även familjerna, bemötande är viktigt och så även våra värdegrundsord; tillsammansskap, engagemang och professionalitet.

Barnskötarutbildning är ett krav, liksom erfarenhet av att arbeta i förskola.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och egenskaper som engagemang, lojalitet, flexibilitet, ansvarstagande, samarbetsförmåga och självständighet.

Vill du arbeta på en förskola med korta beslutsvägar, lugn arbetsmiljö, varmt klimat och god kvalitet, där vi arbetar tillsammans för att skapa en hållbar arbetsmiljö för både personal, barn och familjer? Då är du välkommen att söka tjänsten och hjälpa oss i arbetet mot att bli den bästa förskolan i Östersund!

Rekryteringsprocessen kommer att starta snarast och intervjuer kommer att ske löpande. Så vänta inte för länge med att söka!

Vi undanbeder oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.


Är du intresserad av tjänsten på Bättre Förskolor i Östersund AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Barnskötare är 2024-04-27.

Sök andra jobb som barnskötare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb