Natt sjuksköterska till Enebacken

Ledig tjänst på Forenede Care

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Österåker. Nu finns det en ledig tjänst på Forenede Care i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-05-09.

Hitta till arbetsplatsen på Forenede Care

Arbetsplatsen hos Forenede Care ligger i Österåker i Stockholms län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Stockholms län – Österåker
Arbetsplats Forenede Care
Organisationsnummer 5565355400 (Forenede Care AB)
Anställningsvillkor Heltid .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-09

Forenede Care Vi söker en natt sjuksköterska till vår verksamhet Enebacken i Åkersberga.

Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med totalt 108 platser. 2 avdelningar är avsedda för korttids- och växelvård. 3 avdelningar är somatiska och resterande 7 avdelningar har inriktning mot personer med demenssjukdom. Vi har sjuksköterska dygnet runt. På dagtid finns undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator och aktivitetscoach att tillgå i huset.

Dina arbetsuppgifter
Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal utifrån MAS riktlinjer och enhetens rutiner. Du ansvarar för att samordna och genomföra HSL insatser. Vi arbetar även med kvalitetsregister såsom Senior alert, BPSD och Svenskt palliativregister.
Natt teamet består av sex undersköterskor och en sjuksköterska.

Dina personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus.
Ditt arbetssätt är flexibelt och du har förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Kvalifikationer
Svensk Legitimerad sjuksköterska med vana att dokumentera och med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård.Anställningstyp/arbetstider
Nattjänsten är på 65 %, tillsvidareanställning
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson för detta jobb

Javiera Maluenda

javiera.maluenda@forenedecare.se

076-181 03 22
Är du intresserad av tjänsten på Forenede Care? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2024-05-09.

Sök andra jobb som sjuksköterska, grundutbildad

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb