Klasslärare till mellanstadiet på Röllingbyskolan

Ledig tjänst på Österåkers kommun

Sök ledigt jobb som Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 i Österåker. Nu finns det en ledig tjänst på Österåkers kommun i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-07-07.

Hitta till arbetsplatsen på Österåkers kommun

Arbetsplatsen hos Österåkers kommun ligger i Österåker i Stockholms län.

Yrke Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Arbetsort Stockholms län – Österåker
Arbetsplats Österåkers kommun
Organisationsnummer 2120002890 (Österåkers kommun)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-07-07

Österåkers kommun I Österåkers kommun arbetar vi för att ge invånarna den bästa kvaliteten på den service och de tjänster vi tillhandahåller. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Du som arbetar hos oss kan vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Vill du vara med på vår resa? Då är du varmt välkommen till Österåker.

Vill du arbeta på en liten, trevlig skola med fantastisk personal några hundra meter från centrala Åkersberga? I sådant fall bör du titta närmare på Röllingbyskolan och tjänsten som klasslärare på mellanstadiet.

Kanske är det vår speciella sammanhållning som gör det. Kanske är det vår småskalighet. Kanske är det våra härliga elever. Troligen spelar allt detta in och så mycket mer.

Röllingbyskolan är en F-6 skola med ca 310 elever och 40 medarbetare. Vi jobbar nära våra elever som vi på många sätt ser som våra gemensamma. Elevhälsa, lärare, undervisningsresurser och trygghetsteam jobbar nära varandra och vägarna är korta dessa emellan. Vi jobbar också nära varandra för att få fritidsverksamhet och skola att närma sig varandra då lärande sker i alla skolans verksamheter.

I våra tre mål syns kunskapsaspekter, såväl pedagogiska som relationsmässiga. Vi anser att dessa tre hör tätt ihop och endast tillsammans kan skapa vad eleverna behöver för att nå sina mål.

Ditt nya jobb


Tjänsten innebär undervisning i samtliga teoretiska ämnen samt bild i din mentorsklass på mellanstadiet. Du planerar, genomför samt utvärderar undervisning i enlighet med styrdokument.

Din undervisning är tydlig, strukturerad och följer en röd tråd som gör det lätt för eleverna att se sammanhang mellan lektionspass och över moment. Vi vill att du arbetar coachande samt skapar relationer och delaktighet då vi ser att ett elevnära arbetssätt skapar bättre förutsättningar för elever att nå målen.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare för mellanstadiet med behörighet i svenska och matematik, gärna i kombination med fler ämnen. 

Du ser fördelar i att samverka med kollegor, elever, vårdnadshavare och skolledning. Du ser styrkan i att arbeta tillsammans, inte minst samplanera och vid tillfällen undervisa med parallellkollegor. Du har elevgrupptänk i fokus samtidigt som du ger elever på individuellt plan bästa förutsättningar att nå uppsatta mål.

Som person är du ansvarsfull, ordningsam och noggrann. Du har ett coachande förhållningssätt samt är en stabil och trygg person som kan skapa förtroende.

Låter det som en beskrivning av en lärare du själv hade velat ha som barn? Låter det som någon du är eller kan bli? I sådant fall vill vi gärna att du söker dig till oss!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

100 %

Anställningsform

Tillsvidare

Tillträde

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

220707

Visst låter det spännande! Registrera din ansökan via knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar på något annat sätt.

Gå gärna in och läs mer på osteraker.se

Österåkers kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Precis som vi har du också ett barnrättsperspektiv i ditt dagliga arbete, i enlighet med barnkonventionen.

Kontaktuppgifter till våra fackliga företrädare hittar ni på hemsidan.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi önskar därför att inte bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.


Tre mil till Stockholm, 1 100 öar, 93 mil kustlinje och ett lite härligare sätt att leva. Vi i Österåker är stolta över vår storstadsnära skärgårdsmiljö där det natursköna kulturlandskapet alltid finns nära. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med småstadskaraktär. Här utvecklar vi ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka. Österåker kännetecknas av entreprenörsanda och en stark kultur av företagande.
Är du intresserad av tjänsten på Österåkers kommun? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 är 2022-07-07.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.