Stödpedagog

Ledig tjänst på Daglig verksamhet, Välfärdsförvaltningen

Sök ledigt jobb som Stödpedagog i Örnsköldsvik. Nu finns det en ledig tjänst på Daglig verksamhet, Välfärdsförvaltningen i Västernorrlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast timlön/månadslön. Arbetet är 100%. Tillträde: 22 augusti Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-13.

Hitta till arbetsplatsen på Daglig verksamhet, Välfärdsförvaltningen

Arbetsplatsen hos Daglig verksamhet, Välfärdsförvaltningen ligger i Örnsköldsvik i Västernorrlands län.

Yrke Stödpedagog
Arbetsort Västernorrlands län – Örnsköldsvik
Arbetsplats Daglig verksamhet, Välfärdsförvaltningen
Organisationsnummer 2120002445 (Örnsköldsviks kommun)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: 22 augusti Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast timlön/månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-13

Daglig verksamhet, Välfärdsförvaltningen I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.LSS avdelningen är den tredje största avdelningen inom välfärdsförvaltningen med uppdraget att verkställa de beslut som fattats enligt LSS lagen, företrädesvis beslut om bostad med särskild service, personlig assistans och daglig verksamhet.

Målsättningen i stödet som ges är att främja jämlikhet i levnadsvillkor och full delaktighet i samhällslivet så att individen som beviljats en insats ska få möjlighet att leva som andra.
Vårt arbete utförs genom individuellt utformat stöd med hög kvalitet och självbestämmanderätt där ett gott bemötande genomsyrar all verksamhet. Nu söker vi en engagerad och målinriktad stödpedagog till vår verksamhet!Arbetsuppgifter
Utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt utför du tillsammans med brukaren vardagsnära och planerade stödinsatser och aktiviteter som personer har inom sin dagliga verksamhet. Stödinsatserna utgår från brukarens individuella behov, främjar självständighet, delaktighet och utförs med respekt för brukarens integritet och självbestämmande.

Du arbetar med att upprätta och följa upp genomförandeplaner, övrig social dokumentation samt andra administrativa uppgifter/ansvarsområden som tillexempel schema, inköpsbeställningar, hälsa och säkerhet. Du ansvarar även att stödja dina kollegor på arbetsplatsen i arbetet med social dokumentation och genomförandeplaner

Du är en resurs och stöd i arbetet med att utveckla och använda individuellt anpassade pedagogiska lösningar/metoder i det vardagsnära arbetet samt sprida ny kunskap om pedagogiska metoder i verksamheten. Du arbetar mot flera verksamheter inom daglig verksamhet inom kommunen. Ditt arbete kommer att utgå från en nystartad daglig verksamhet i Själevad

I arbetet ingår att samverka med brukarens nätverk, övrig personal och andra samarbetspartners samt att driva utvecklingsarbete framåt tillsammans med kollegor enligt uppställda mål, metoder, kvalitetskrav och andra riktlinjer.

Du kan komma att få bidra i andra verksamheter inom LSS området med din pedagogiska kompetens samt samverka med övriga pedagoger som finns i LSS-verksamheten.Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial specialisering inom funktionshinderområdet till exempel 200 YH poäng (yrkeshögskola) eller 60 högskolepoäng. Utbildningen ska ha en tydlig inriktning mot funktionshinderområdet och/eller det beteendevetenskapliga området. 

För att jobba inom vård och omsorg måste du ha fyllt 18 år. Det är viktigt att du har förmåga att på ett professionellt sätt bemöta människor utifrån deras individuella förutsättningar och behov. Som person är du självgående och stresstålig med individen i fokus. Du är empatisk och ansvarskännande samt har lätt för att samarbeta med andra. Du har god social förmåga och trivs med att arbeta på ett flexibelt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För arbetet krävs tillräckliga kunskaper i svenska i tal och skrift för att bland annat kunna kommunicera med brukare, utföra vårddokumentation samt erhålla medicindelegering.

Enligt lag så måste alla som arbetar inom verksamheter med barn under 18 år uppvisa ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister vidanställningstillfället. Ett sådant utdrag kan du beställa från polisen.

Körkort B krävs för tjänsten.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.
Är du intresserad av tjänsten på Daglig verksamhet, Välfärdsförvaltningen? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Stödpedagog är 2022-06-13.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.