Grundskollärare till Ängetskolan årskurs 4-6

Ledig tjänst på Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen

Sök ledigt jobb som Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 i Örnsköldsvik. Nu finns det en ledig tjänst på Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen i Västernorrlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast timlön/månadslön. Arbetet är 60-100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-07-06.

Hitta till arbetsplatsen på Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen

Arbetsplatsen hos Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen ligger i Örnsköldsvik i Västernorrlands län.

Yrke Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Arbetsort Västernorrlands län – Örnsköldsvik
Arbetsplats Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen
Organisationsnummer 2120002445 (ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN)
Anställningsvillkor 60-100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast timlön/månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-07-06

Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.Välkommen med din ansökan till Ängetskolan, en stor växande grundskola i Örnsköldsvik.

Vi har vuxit i elevantal, utbyggnad och personalunderlag, vår skola berikas dessutom med jämna mellanrum av vfu-studenter, då vi är en övningsskola mot Umeå universitet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i mellanstadiet. Det går att anpassa tjänsten efter de ämnen du har i din legitimation. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet. Uppdraget innebär att tillsammans med ett arbetslag planera, genomföra och följa upp undervisning.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarexamen med ämnesbehörighet i grundskolans mellanstadium.

Även du som har annan kvalifikation är välkommen att söka, eventuell anställning blir då tidsbegränsad utifrån legitimationskrav för tillsvidareanställning.

Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Vi ser gärna att du har vana av att leda grupprocesser samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov.

Vi söker dig som gillar att utmanas och tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på deltid 60% och heltid 100%.

Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/


Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.
Är du intresserad av tjänsten på Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 är 2022-07-06.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.