Vi söker två behandlingsassistenter, tillsvidare, till avd Björkhaga.

Ledig tjänst på Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Ljungaskog i Örkelljunga

Sök ledigt jobb som Behandlingsassistent/Socialpedagog i Örkelljunga. Nu finns det en ledig tjänst på Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Ljungaskog i Örkelljunga i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 1 st snarast eller enligt överenskommelse. 1 st som börjar den 1 augusti.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-31.

Hitta till arbetsplatsen på Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Ljungaskog i Örkelljunga

Arbetsplatsen hos Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Ljungaskog i Örkelljunga ligger i Örkelljunga i Skåne län.

Yrke Behandlingsassistent/Socialpedagog
Arbetsort Skåne län – Örkelljunga
Arbetsplats Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Ljungaskog i Örkelljunga
Organisationsnummer 2021004508 (Statens Institutionsstyrelse)
Anställningsvillkor Heltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 1 st snarast eller enligt överenskommelse. 1 st som börjar den 1 augusti.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-31

Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Ljungaskog i Örkelljunga Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Ljungaskog i Örkelljunga tar emot flickor i åldrarna 15–20 år. Institutionen har i uppdrag att bedriva vård för flickor med särskilda vårdbehov.

ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingsassistent på SiS ungdomshem Ljungaskog har du ett livsviktigt uppdrag. I ditt arbete kommer du att motivera människor till nya och mindre destruktiva sätt att leva. Målet med ditt uppdrag är att skapa hopp, framåtrörelse och meningsfullhet i livssituationer som stukats av psykosociala problem, utanförskap och missbruk. Att göra den resan i olika skeden av ungdomarnas liv, är ett tufft och utmanande arbete på alla plan. SiS satsar mycket på utbildning så hos oss får du verkligen en chans att utveckla dig och komma vidare i ditt yrke. Vi arbetar utifrån våra värdeord; Respekt, Omtanke och tydlighet.
I arbetsuppgiften kommer även att ingå kontakter med ungdomarnas familjer, socialtjänst och andra myndigheter.
Du ansvarar för det dagliga arbetet med ungdomarna på avdelningen.
Du ska vara en vuxen förebild med förmåga att vara tydlig, kunna sätta gränser samt stå upp för beslut som fattas gemensamt i arbetsgruppen.


KVALIFIKATIONER
Din personliga lämplighet är nyckeln till livsviktig förändring. Därför behöver du vara en varm empatisk person som drivs av en vilja att skapa vårdresultat utöver det vanliga. Att du är en kollega som delar kunskap och bidrar till vi-känslan på SiS är andra egenskaper som gör dig intressant. Lika viktigt är det att du har en grundmurad positiv människosyn och en förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du ska ha en avslutad och godkänd treårig gymnasieutbildning, till exempel undersköterska, barn och fritid, samhällsprogram. Det är meriterande med arbete inom vården främst på Hem för vård och behandling (HVB), LSS eller på SiS-institution.
Du ska ha:
• God empatisk förmåga.
• Ett professionellt förhållningssätt.
• Ett lågaffektivt bemötande.


ÖVRIGT
Körkort är ett krav.

Rekryteringen sker löpande.

Arbetsgivaren begär utdrag från Polisstyrelsens register före anställning.

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Är du intresserad av tjänsten på Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Ljungaskog i Örkelljunga? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Behandlingsassistent/Socialpedagog är 2022-05-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.