Tandsköterskor till Folktandvården Sofia

Ledig tjänst på Region Örebro län

Sök ledigt jobb som Tandsköterska i Örebro. Nu finns det en ledig tjänst på Region Örebro län i Örebro län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100% , Heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-22.

Hitta till arbetsplatsen på Region Örebro län

Arbetsplatsen hos Region Örebro län ligger i Örebro i Örebro län.

Yrke Tandsköterska
Arbetsort Örebro län – Örebro
Arbetsplats Region Örebro län
Organisationsnummer 2321000164 (REGION ÖREBRO LÄN)
Anställningsvillkor 100% , Heltid. Tillträde enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-22

Region Örebro län

Vill du bli en del av vårt kreativa team som har ett stort intresse för odontologi och utveckling?

Folktandvården Sofia är en modern tandvårdsklinik som är belägen i en vacker kulturbyggnad ca 10 minuters gångväg från centralstationen och till centrum av Örebro. Kliniken har sju behandlingsrum som har rustats under åren 2020-2021 i ljusa fräscha färger vilket skapar en härlig atmosfär tillsammans med den gamla charmen. Kliniken är välutrustad med digitalteknik då vi regelbundet jobbar med digitala vårdmöten och även digitala konsultationer.

Vi jobbar med digital avtryckstagning och laser. Vi är ca 22 medarbetare och har en patientgrupp på ca 9000 patienter med en jämn fördelning mellan barn och vuxna. Här på folktandvården Sofia kan du som tandsköterska få jobba med hela bredden av tandvård.Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 21 allmäntandvårdskliniker och 8 specialisttandvårdkliniker. Vi har ett tandtekniskt laboratorium, en folkhälsoenhet, en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.Tandsköterskor till Folktandvården Sofia

Arbetsuppgifter


Som tandsköterska hos oss har du en given stor roll i vårt utvecklingsarbete och har möjlighet att arbeta delegerat. Vi välkomnar både nyexaminerade och erfarna tandsköterskor att söka. För oss är det viktigt att du känner igen dig i Region Örebro läns värdeord: Samarbete, Utveckling och Professionalism.

Som tandsköterska hos oss har du god servicekänsla, tycker om att ta eget ansvar och är intresserad av utveckling. Tjänsten innefattar assistans, receptionsarbete, vissa administrativa uppgifter. Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta med egna patienter. Tillsammans delar tandsköterskor på ansvaret att vara kundmottagare i telefon.


Övrig information


Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.Kvalifikationer


Du är examinerad tandsköterska och är intresserad av att arbeta med både barntandvård och vuxentandvård. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av tandsköterskeyrket. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Vi arbetar med digital journalföring vilket innebär att du behöver ha god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som god samarbets- och initiativförmåga. Som person är du flexibel och van att hantera många olika ansvarsuppgifter.


Ansökan


Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.


Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län


https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig


Välkommen till Folktandvården


https://www.regionorebrolan.se/folktandvarden


Är du intresserad av tjänsten på Region Örebro län? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Tandsköterska är 2023-10-22.

Sök andra jobb som tandsköterska

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Örebro
  Tandsköterska - Smile Örebro Våghustorget

  Ledigt jobb som tandsköterska på Colosseum Smile AB i Örebro

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som tandsköterska
 • Örebro
  Tandsköterskor till Folktandvården Sofia

  Ledigt jobb som tandsköterska på REGION ÖREBRO LÄN i Örebro

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som tandsköterska
 • Örebro
  Hej Tandsköterska! gör Örebro gladare tillsammans med oss

  Ledigt jobb som tandsköterska på Mydentist Europe AB i Örebro

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som tandsköterska