Gruppledare Städ

Ledig tjänst på Aspen Städ & Service AB

Sök ledigt jobb som Städare/Lokalvårdare i Örebro. Nu finns det en ledig tjänst på Aspen Städ & Service AB i Örebro län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på Aspen Städ & Service AB

Arbetsplatsen hos Aspen Städ & Service AB ligger i Örebro i Örebro län.

Yrke Städare/Lokalvårdare
Arbetsort Örebro län – Örebro
Arbetsplats Aspen Städ & Service AB
Organisationsnummer 5592003809 (Aspen Städ & Service AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Aspen Städ & Service AB

Aspen Städ & Service AB är en komplett leverantör inom städ och service till företag och privatpersoner. Är du en driven person med talang för arbetsledning och relationer? Är du också intresserad av att ta nästa steg i karriären? Då kan Aspen Städ & Service erbjuda tjänsten för dig! Tjänsten innefattar städ och vägledning och stöttning av kolleger. Det är viktigt att du kan läsa, skriva och prata det svenska språket. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av yrkesmässig städning.

B-körkort är en självklarhet. För mer information om tjänsten kontakta gärna oss på 019- 25 58 00, maila din ansökan till ansokan@aspenpartner.se. Urval och intervjuer sker löpande.


Är du intresserad av tjänsten på Aspen Städ & Service AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Städare/Lokalvårdare är 2023-10-18.

Sök andra jobb som städare/lokalvårdare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb