Vi söker omgående en engagerad personlig assistent i Örebro

Ledig tjänst på SAAND Service & Omsorg AB

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Örebro. Nu finns det en ledig tjänst på SAAND Service & Omsorg AB i Örebro län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-13.

Hitta till arbetsplatsen på SAAND Service & Omsorg AB

Arbetsplatsen hos SAAND Service & Omsorg AB ligger i Örebro i Örebro län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Örebro län – Örebro
Arbetsplats SAAND Service & Omsorg AB
Organisationsnummer 5590204680 (SAAND Service & Omsorg AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-03-13

SAAND Service & Omsorg AB

Om jobbet

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!

SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västervik, Värmdö, och Örebro med huvudkontoret i Linköping.

**********************

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en kvinna i Örebro. Tjänsten är på 70% med möjlighet att jobba heltid.

Som personlig assistent har du ett variationsrikt arbete där dagen kan innefatta allt från vardagliga sysslor, omsorg till att följa med på nöjen och evenemang. Arbetet innebär att du som assistent ska stödja uppdragsgivaren genom dagen.

Om tjänsten:

Som assistent kommer du att hjälpa brukaren med det mesta som uppstår i vardagen såsom matlagning, måltider, av-och påklädning, tvätt, hygien, städ samt fritidsaktiviteter samt hjälpa till vid fysisk träning.

Som personlig assistent är du hennes förlängda arm och tar vid och hjälper till där hennes funktionsvariation sätter gränser.

Vi ställer inga krav på tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent och det viktigaste är att personkemin ska fungera.

Varmt välkommen med din ansökan och till oss på SAAND!


Är du intresserad av tjänsten på SAAND Service & Omsorg AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2024-03-13.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb