Assistent till kille i centrala Örebro

Ledig tjänst på Särnmark Assistans AB

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Örebro. Nu finns det en ledig tjänst på Särnmark Assistans AB i Örebro län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Individuell lönesättning Assistentutbildning Friskvård. Arbetet är Deltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på Särnmark Assistans AB

Arbetsplatsen hos Särnmark Assistans AB ligger i Örebro i Örebro län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Örebro län – Örebro
Arbetsplats Särnmark Assistans AB
Organisationsnummer 5565063772 (Särnmark Assistans AB)
Anställningsvillkor Deltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Individuell lönesättning Assistentutbildning Friskvård
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Särnmark Assistans AB Särnmark är Sveriges äldsta assistansbolag - vill du arbeta med oss?

Vi har många engagerade och helt fantastiska personliga assistenter som ser till att livet går ihop för våra 350 kunder runt om i Sverige varje dag, hela tiden.

Arbetet som personlig assistent sker i kundens hem eller där kunden befinner sig. Den personliga assistentens arbetsuppgifter främst är hygien, möjliggöra matsituation, träning, städning och fritidsaktiviteter. 

Din arbetsplats är någon annans hem och trygga borg, du respekterar det och försöker inte förändra kundens hem utifrån ditt tycke. 

Vem är du som söker?
Du som söker är engagerad, har empati, är flexibel, har ett positivt bemötande och är ansvarstagande. Du är lugn och trygg som person. 

Vi dokumenterar hos alla våra kunder så det ställer krav på goda kunskaper i svenska.

Utifrån kunds önskemål är du som söker kvinna.
Plus i kanten om du bor i centrala Örebro där jag bor.

Vårt behov
Vi söker någon som kan arbeta kl 09-18:00 ett par tillfällen per vecka och kl 11-17:00 varannan helg. 

Möjlighet till fasta pass motsvarande ca 40% finns.

Varmt välkommen med din ansökan! 


Om du söker arbete som personlig assistent hos en person som är under 18 år behöver du kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget. Beställ det gärna redan samma dag som du söker arbete.
Är du intresserad av tjänsten på Särnmark Assistans AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2023-10-18.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb