Förskollärare till Kastanjegårdens förskola

Ledig tjänst på Örebro Kommun

Sök ledigt jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Örebro. Nu finns det en ledig tjänst på Örebro Kommun i Örebro län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Individuell lönesättning. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-09-25.

Hitta till arbetsplatsen på Örebro Kommun

Arbetsplatsen hos Örebro Kommun ligger i Örebro i Örebro län.

Yrke Lärare i förskola/Förskollärare
Arbetsort Örebro län – Örebro
Arbetsplats Örebro Kommun
Organisationsnummer 2120001967 (Örebro kommun)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Individuell lönesättning
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-09-25

Örebro Kommun Är du kanske i början av din karriär som förskollärare eller är du en veteran som söker en utvecklande arbetsplats med härliga kollegor? Oavsett vilket så tror vi att du kommer kunna trivas hos oss på Kastanjegårdens förskola!

Om tjänsten

Så hur är det att jobba hos oss? Vi är en förskola med låg personalomsättning och det beror nog på att du som pedagog får ett stabilt gäng kollegor med mycket erfarenhet och viljan att ställa upp för varandra! Vi är en mångkulturell förskola och därför blir språkutveckling ett viktigt fokus hos oss. Självklart är det ett plus om du har tidigare erfarenhet av detta, men så länge du har ett intresse kommer du att komma långt eftersom vi ständigt har pågående utvecklingsprojekt där vi kompetensutvecklar varandra. Förutom kommunikation och språkutveckling så ligger vårt fokus på att stärka varje barns självkänsla och skapa ett lustfyllt lärande. Vi arbetar utifrån "vägledande samspel" vilket innebär att vi utgår ifrån varje barns styrkor och intressen. Vi tar även tillvara på den mångfald som finns i området och har ett gott samarbete med barnens vårdnadshavare samt drar nytta av det större nätverket av förskolor i Vivalla.

exempel på arbetsuppgifter:

• tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget planera, genomföra och utveckla den pedagogiska verksamheten utifrån läroplanen
• erbjuda en trygg lärmiljö där barnen utvecklas och lär sig genom leken
• använda metoder och arbetssätt som vilar på vetenskaplig grund
• ansvara för att undervisningen dokumenteras, följs upp, analyseras och utvärderas så att varje barn och gruppen får sina behov tillgodosedda 

Om arbetsplatsen
Välkommen till Kastanjegårdens förskola! Vår förskola har 5 avdelningar. Vi har vårt eget tillagningskök med en kock som lagar god mat och löser all logistik kring maten - så smidigt! Kastanjegården ligger i Vivalla med närhet till skogen och fina lek- och naturmiljöer. Vi har våra egna elcyklar så att du enkelt ska kunna utforska vårt närområde i undervisningen. Vivalla är ett mångkulturellt område, i centrum finns biblioteket och familjecentralen som vi har ett nära samarbete med. Du kan också få en egen lärplatta att använda som verktyg i undervisningen. Som pedagog får du stöd och handledning av våra specialpedagoger samt av vår musikpedagog (SångLärKan). För dig som är nyexaminerad finns även möjlighet att få en mentor.

Läs mer om vår förskola på: orebro.se/kastanjegardensforskola

Läs mer om hur det är att arbeta som förskollärare i Örebro på orebro.se/jobb/forskollarare!

Kvalifikationer
Som person är du trygg, stabil och tar ansvar för din uppgift. Du har förmågan att samarbeta bra med dina kollegor och tillsammans göra utbildningen trygg, lugn, lärorik, spännande och rolig för alla barn. Dagen blir inte alltid som planerad och därför har du förmåga att snabbt ställa om och att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Rollen kräver även att du behärskar det svenska språket så att du kan kommunicera med barn, vårdnadshavare och kollegor på ett tydligt sätt. Du kommer även skriftligen dokumentera det som verksamheten kräver i våra digitala system.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav

• legitimerad förskollärare, alternativt inneha behörighetsgivande examen som berättigar till legitimation
• erfarenhet av språk- och kunskapsutvecklande arbete

Meriterande

• erfarenhet av arbete som förskollärare
• erfarenhet av vägledande samspel (ICDP)
• tidigare arbete inom mångkulturellt område

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Förskollärarlegitimation ska bifogas i ansökan tillsammans med behörighetsförteckning, alternativt examensbevis som berättigar dig till en legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 25 september.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter
Är du intresserad av tjänsten på Örebro Kommun? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskola/Förskollärare är 2023-09-25.

Sök andra jobb som lärare i förskola/förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb