Kappa Bar söker passionerad kock i Örebro

Ledig tjänst på Barcraft Örebro AB

Sök ledigt jobb som Grillkock, snabbmat i Örebro. Nu finns det en ledig tjänst på Barcraft Örebro AB i Örebro län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2024-05-31.

Hitta till arbetsplatsen på Barcraft Örebro AB

Arbetsplatsen hos Barcraft Örebro AB ligger i Örebro i Örebro län.

Yrke Grillkock, snabbmat
Arbetsort Örebro län – Örebro
Arbetsplats Barcraft Örebro AB
Organisationsnummer 5594403213 (Barcraft Örebro AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Barcraft Örebro AB

Söker du en spännande möjlighet inom restaurangbranschen, med en unik twist av gaming och esport? Kappa Bar, en ledande konceptbar med fokus på gaming och events, expanderar och söker nu en passionerad kock till vårt team i Örebro.

Sedan starten i Göteborg 2016 har vi vuxit till 8 restauranger i Sverige, som en del av Kappa Meltdown Group med verksamhet i sex länder.

Vi är kända för vår kvalitetsmat, unika drinkar och vår högt värderade burgare. Hos oss kan du kombinera din kärlek för matlagning med spännande event som quizkvällar och mer, i en modern och välkomnande miljö.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet från köksarbete och har arbetat som kock på restaurang/krog.
  • Är ansvarsfull, serviceinriktad och trivs i team.
  • Har en positiv attityd och ett öga för detaljer.

Är du den vi söker? Skicka in ditt CV till orebro@kappabar.se och bli en del av vårt växande team!

Erfarenhet är ett krav.


Är du intresserad av tjänsten på Barcraft Örebro AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Grillkock, snabbmat är 2024-05-31.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb