Biltekniker med styrsystem siemens / bosch

Ledig tjänst på Ömsa Bil AB

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Örebro. Nu finns det en ledig tjänst på Ömsa Bil AB i Örebro län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-07-28.

Hitta till arbetsplatsen på Ömsa Bil AB

Arbetsplatsen hos Ömsa Bil AB ligger i Örebro i Örebro län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Örebro län – Örebro
Arbetsplats Ömsa Bil AB
Organisationsnummer 5566975941 (Ömsa Bil AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-07-28

Vi söker nu fordonstekniker till vårt team med kunskap om siemens styrboxar framför allt även bosch.


Vi erbjuder en fast månadslön och möjlighet och jobba på ett stabilt företag.Är du intresserad av tjänsten på Ömsa Bil AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2024-07-28.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb