Bartender Kappa Bar

Ledig tjänst på Barcraft Örebro AB

Sök ledigt jobb som Bartender i Örebro. Nu finns det en ledig tjänst på Barcraft Örebro AB i Örebro län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-05-15.

Hitta till arbetsplatsen på Barcraft Örebro AB

Arbetsplatsen hos Barcraft Örebro AB ligger i Örebro i Örebro län.

Yrke Bartender
Arbetsort Örebro län – Örebro
Arbetsplats Barcraft Örebro AB
Organisationsnummer 5594403213 (Barcraft Örebro AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-05-15

Barcraft Örebro AB

Vill du också jobba på en av Sveriges mest expansiva restaurangkedjor?

Kappa Bar är en konceptstyrd bar och restaurang med en unik nisch inom esport och gaming. Kappa´s första restaurang öppnades våren 2016 i Göteborg och har sedan dess vuxit till 8st restauranger runt om i landet.

Kappa Bar välkomnar sina gäster till en upplevelse med mat och dryck kombinerat med alla sorters gaming.

Kappa serverar vällagad mat och unika drinkar - allt i en hyllning till gamingscenen. Menyn erbjuder alla åldrar något trevligt att äta även om vi är mest kända för vår högt värderade burgare som ofta infinner sig på diverse topplistor. Utöver gaming-nischen är Kappa Bar en aktivitetskrog där det löpande sker quizkvällar och andra roliga event.

Vi lägger en stor stolthet i det vi gör och drivs av att varje dag ge våra gäster ett fantastiskt restaurangbesök i en ny och modern miljö.

Kappa Bar är en del av Kappa Meltdown Group. KMG är verksamma i sex olika länder och har ungefär 30 barer/restauranger runt om i världen. Kappa Meltdown Group är idag världsledande inom sin nisch

Vem är du?

Vi söker en ansvarsfull person med glimten i ögat och ett stort hjärta för service. Du är trygg i dig själv och ser inga hinder att jobba i baren utefter ett färdigt koncept. Du förstår värdet i produkten, är lösningsorienterad och stimuleras av att jobba i ett team.

Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att sköta baren samt servera våra gäster.

Tidigare erfarenhet är ett krav.

Maila till orebro@kappabar.se om du är intresserad av tjänsten.


Är du intresserad av tjänsten på Barcraft Örebro AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Bartender är 2024-05-15.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb