Timvikarier till Utbildningsförvaltningen

Ledig tjänst på Åtvidaberg kommun

Sök ledigt jobb som Barnskötare i Åtvidaberg. Nu finns det en ledig tjänst på Åtvidaberg kommun i Östergötlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Timavlönad. Arbetet är Deltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2024-09-30.

Hitta till arbetsplatsen på Åtvidaberg kommun

Arbetsplatsen hos Åtvidaberg kommun ligger i Åtvidaberg i Östergötlands län.

Yrke Barnskötare
Arbetsort Östergötlands län – Åtvidaberg
Arbetsplats Åtvidaberg kommun
Organisationsnummer 2120000415 (Åtvidabergs kommun)
Anställningsvillkor Deltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Timavlönad
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-09-30

Åtvidaberg kommun Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.


Vi söker dig som är intresserad av att jobba som timvikarie inom förskola, grundskola, fritidshem samt anpassad grundskola.
Trivis du att jobba med barn och unga och vill ha  ett omväxlande och utvecklande jobb? Då kan att jobba som timvikarie inom Utbildningsförvaltningen passa dig.

Inom Utbildningsförvaltningen finns följande verksamheter:

Förskola
Att arbeta som timvikarie i förskolan innebär att du har överblick över alla barn och hjälper till med praktiska sysslor såsom påklädnad, sagostund och vid måltider. Du fokuserar på att bygga en relation till förskolebarnen. Barnen i förskolan är mellan 1 - 5 år.

Grundskola
I grundskolan kan du som timvikarie jobba inom: Lågstadiet (förskoleklass - årskurs 3), Mellanstadiet (årskurs 4 -6) eller Högstadiet (årskurs 7 -9).
Arbetet som timvikarie kan innebära att du ersätter du den undervisande läraren, vara behjälplig till den ordinarie läraren i klassrummet eller stötta ett enskilt barn eller enskild elev under dennes dag på förskolan eller i skolan.

Fritidshem
Fritidshem är en pedagogisk verksamhet för elever från 6 års ålder till och med sommarlovet det år som barnet fyller 13 år. På fritidshemmen kan barnen delta i inne- och uteaktiviteter, leka med kompisar eller ta det lugnt.

Anpassad grundskola
Inom anpassad grundskolan innebär att du jobbar med elever som har en intellektuell funktionsnedsättning har rätt att få sin utbildning i anpassad grundskola. Att jobba som timvikarie  innebär att du stöttar eleverna under hela skoldagen gällande både omsorg, kommunikation och utbildning.

Vi söker dig som har en genomförd eller pågående utbildning som barnskötare, förskollärare, lärare, lärarassistent, elevassistent eller socialpedagog. Har du tidigare erfarenhet av att jobba inom skola, förskola eller att vara ideell ledare inom barn- och ungdomsverksamhet så är det meriterande. För att vikariera inom förskola och skola behöver du ha fyllt 18 år.

Vi söker dig som vill arbeta pedagogiskt med att instruera och motivera barn och unga. För att trivas med arbetet bör du som person vara positiv, ansvarsfull, driven och flexibel. Du trivs med att arbeta självständigt men också tillsammans med kollegor. Du är flexibel som person och kan inställa dig till arbete med kort varsel, huvudsakligen vardagar mellan klockan 06.00-18.30.
För att bli aktuell som timvikarie inom Utbildningsförvaltningen behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.

Om ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 september. Vi rekryterar fortlöpande, så vänta inte med din ansökan.Åtvidabergs kommun har tagit bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. Du kommer istället få besvara urvalsfrågor kopplade till tjänsten du söker.

I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Är du intresserad av tjänsten på Åtvidaberg kommun? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Barnskötare är 2024-09-30.

Sök andra jobb som barnskötare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Åtvidaberg
  Timvikarier till Utbildningsförvaltningen

  Ledigt jobb som barnskötare på Åtvidabergs kommun i Åtvidaberg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Linköping
  Barnskötare till Föräldrakooperativet Pilen, ( Långtidsvikariat )

  Ledigt jobb som barnskötare på Föräldrakooperativet Pilen - Ekonomisk Fören i Linköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare