Distriktsköterska eller barnsköterska till familjecentral/BVC

Ledig tjänst på Hälso&Sjukvård, Skåne län, Läkargruppen Munka-Ljungby

Sök ledigt jobb som Distriktssköterska i Ängelholm. Nu finns det en ledig tjänst på Hälso&Sjukvård, Skåne län, Läkargruppen Munka-Ljungby i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fastlön. Arbetet är Heltid/Deltid. 60-100%. Tillträde: 1:a maj 2024 Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-31.

Hitta till arbetsplatsen på Hälso&Sjukvård, Skåne län, Läkargruppen Munka-Ljungby

Arbetsplatsen hos Hälso&Sjukvård, Skåne län, Läkargruppen Munka-Ljungby ligger i Ängelholm i Skåne län.

Yrke Distriktssköterska
Arbetsort Skåne län – Ängelholm
Arbetsplats Hälso&Sjukvård, Skåne län, Läkargruppen Munka-Ljungby
Organisationsnummer 5560772419 (Praktikertjänst AB)
Anställningsvillkor Heltid/Deltid. 60-100%. Tillträde: 1:a maj 2024 Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fastlön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-08-31

Hälso&Sjukvård, Skåne län, Läkargruppen Munka-Ljungby Välkommen att söka en tjänst till Praktikertjänst som i år korats till Vårdsveriges bästa arbetsgivare.

Vårdcentralen i Munka Ljungby är en viktig och central hälso- och sjukvårdsinrättning som betjänar invånarna i Munka Ljungby och dess omnejd. Här strävar vi efter att erbjuda högkvalitativ primärvård och främja hälsa och välbefinnande för våra 8.200 listade patienter. Mottagningen är belägen ca 20 min från Helsingborg och ca 10 min från Ängelholm. Vår vårdcentral har den högsta poängen i nationella patientenkäten i kommunen.

Vårt team består av erfarna fastanställda specialistläkare, sjuksköterskor och övrig medicinsk personal. Vi arbetar för att erbjuda kontinuitet i vården genom att främja relationer mellan vårdgivare och patienter.

På vårdcentralen i Munka Ljungby erbjuder vi ett brett utbud av medicinska tjänster, inklusive:

- Diagnostisering och behandling av sjukdomar och åkommor
- Kronisk sjukdomshantering och uppföljning med speciella mottagningar för diabetes, hypertoni, äldremottagning, astma/KOL och osteoporos
- Akutvård
- Rehabilitering och fysioterapi
- Familjecentral med tillhörande barnavårdscentral (BVC)
- Hälsofrämjande rådgivning
- Psykosocialt team
- Vårdcentralen ansvarar för flera äldreboenden
- Erbjuder digifysisk sjukvård

På grund av pensionsavgång söker vi en distriktsköterska eller barnsköterska till vår familjecentral inom BVC. BVC är en del av en familjecentral där det även finns barnmorska, socionom och öppen förskola. 

Arbetsuppgifter

Du kommer primärt jobba på vår familjecentral inom BVC där vi erbjuder en deltidstjänst tjänst. Tjänsten kan antingen ske enbart på BVC eller i kombination med arbete på vårdcentralen.

 

Kvalifikationer

- Distriktsköterska eller barnsköterska
- Mycket god svenska i tal och skrift
- Datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

Som person är du teamorienterad, lösningsfokuserad och har ett genuint intresse för BVC. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss.

 

Övrig information

Vi erbjuder attraktiva anställningsvillkor och konkurrenskraftig lönenivå.  Urvalet av kandidater sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänligen inkludera dina löneanspråk i din ansökan för beaktning.

Förväntat anställningsdatum 1 maj 2024 eller enligt överenskommelse. 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle.
Är du intresserad av tjänsten på Hälso&Sjukvård, Skåne län, Läkargruppen Munka-Ljungby? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Distriktssköterska är 2024-08-31.

Sök andra jobb som distriktssköterska

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb