Användarnamn:
Lösenord:
Användartyp:
 
   
     
 
Startsidan 
 
Att söka jobb 
 
Att annonsera 
 
Företagstorget 
 
Jobblänkar 
 
Andra länkar 
 
Registrera dig 
 
Kontakta oss 
 
   


Andra länkar

Här hittar du fler länkar som kanske kan hjälpa dig i ditt arbetssökande. Länkarna är sorterade i bokstavsordning.
Klicka på länken för att följa den.

# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö
Lärarförbundet
[http://www.lararforbundet.se]
Lärarförbundet är ett yrkesförbund för alla lärare och skolledare. För oss är det en självklarhet att organisera alla lärare, eftersom vi ser utbildningssystemet som en helhet, från förskola, via grundskola och gymnasieskola till högskola eller yrkesutbildning. Alla lärare och skolledare har en gemensam utgångspunkt i sitt arbete - det pedagogiska uppdraget. Det är samma tankar som den nya lärarutbildningen bygger på.
Ledarna
[http://www.ledarna.se]
Ledarna är Sveriges chefsorganisation. Vi är en professionell serviceorganisation för chefer, med alla juridiska rättigheter och möjligheter att företräda den som är chef. Idag är det närmare 70.000 medlemmar med ledarroller på olika nivåer, inom både det privata näringslivet och i offentlig verksamhet, som har valt oss som sin organisation.
Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation,
[http://www.kiropraktik.se]
Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation, LKR är ett medlemsförbund i SRAT - som i sin tur är medlem i SACO - och företräder gruppen högskoleutbildade kiropraktorer i Sverige. För närvarande är samtliga medlemmar utbildade i utlandet eftersom ingen skola i Sverige uppfyller de akademiska utbildningskraven fastställda av ECCE (European Council on Chiropractic Education), den oberoende kontrollinstans som utvärderar kvalitén på internationella kiropraktorutbildningar.
LO
[http://www.lo.se]
LO är ett samarbete mellan sexton svenska fackförbund. Vi är undersköterskor och bilmekaniker. Vi jobbar i restauranger och vi står i butiker. Du hittar oss på skolbespisningar, på dagis och i fabriker. Totalt är vi två miljoner människor. På sätt och vis kan man säga att vi finns på nästan varenda arbetsplats i landet. I facket jobbar vi tillsammans för ett bättre arbetsliv. Vi förhandlar med arbetsgivarna om löner, arbetsmiljö och arbetstider. Och vi arbetar också för en bättre framtid för oss arbetare. Här hemma och över hela världen. Solidaritet och rättvisa är ord som betyder mycket för oss. En del säger att ensam är stark, och visst kan det ibland vara så. Men om en människa är stark - vad är då inte många tillsammans?
LO.se/UNG
[http://www.lo.se]
Låt inte arbetsgivare trampa på dig för att du är ung. Ta reda på dina rättigheter - och vad du kan göra när du behöver hjälp. I den här avdelningen berättar några ungdomar om vad de råkade ut för under sina sommarjobb och om och hur de kunde lösa problemen.